WA Verhaal Service

WA Verhaal Service

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen. Helemaal gratis!

Laat ons het regelen!

Om deze dienst aan te bieden, werken wij samen met een gerenommeerde partij die al jaren dit soort schades verhaalt. Zij zorgen in opdracht van ons dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor  eventuele persoonlijke en letselschade. Het proces kunt u zelfs volgen via deze website. Omdat we graag alles transparant houden. Uiteraard zijn er wel voorwaarden verbonden aan deze gratis dienst, klik hier voor het inzien van deze voorwaarden.

Schade verhaald?

Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. U hoeft verder niets te doen, alleen uw auto brengen en wij zorgen ervoor dat deze weer in topconditie de werkplaats verlaat. Alle administratieve zaken rondom de verhaalsaktie worden door ons afgehandeld. Wel zo gemakkelijk toch?

Interesse?

Vul hieronder het schadeformulier in en wij zetten het proces in gang. U krijgt daarvan automatisch een melding.

Wilt u weten wat de status is van uw gemelde schade?

U kunt hier uw Schade volgen.

Algemene voorwaarden verhaalserviceAAS_vanderwerflunteren